O blogu in avtorju

Kdo sem? En mulc.
Na svet me je spravila mama, medtem ko se ga je oče doma nacejal ker je končno dobil sina. Pisalo se je leto 1989. Odrastel sem v Spodnji Idriji, kjer sem preživljal in preživel srečno otroštvo.

Blog pišem iz veselja, da lahko zanimive stvari in razmišljanja delim še s kom. Večinoma so stvari ki jih zapišem tule mišljene bolj za šalo kot zares.  Blog je pač moj ventil za sproščanje.

V prostem času rad športam, tek ali (sploh) fuzbal je moja izbira. Na kolesu me ne boste videli. Obožujem motorje. Navijam za Rossija, itak.

Veliko pijem in sem pravi moški. Mama mi je letos rekla da bom najverjetneje alkoholik. To seveda ni res. Ker sem že. :)

Sem večni zajebant, večni otrok in življenja brez humorja vseh vrst si ne predstavljam. Ja. Mešanica večnega otroka v meni, pozitivne energije in testosterona ter bogve katerih kombinacij še pač sproži reakcijo.

Sliši se kot samohvala, a sem nasplošno prijazen človek. Recimo.

  • Share/Bookmark


17 odzivov v “O blogu in avtorju”

1 11 2007
inaaa inaaa (23:57) :

Marihuana. Zanimivo. Meni pa da “polet”. Kar naenkrat se mi da. :) Ponavadi kaj popuhamo pred šolsko praksto, ki jo mamo 4 ure, ker.. Meni da motivacijo, pa še neverjetno ustvarjalna sem (pač aranžeri :oops: ) .. Poskusla sem tudi ob 6 urah risanja. Kaj se je zgodilo? Profesorca rekla, da mam pravo roko. In pol je nastala 10 minutna debata, v kateri je zvedela da imam 2 roki. Pravi. In da nista umetni ;) :)

PS: Zasledila, da nisi obseden z Nino. Več :cool:

2 11 2007
Blazz Blazz (13:44) :

Ja, morm spremenit to ob priliki, zdej se mi ne da :)

3 11 2007
sarica (18:16) :

Hoi
sori k kr tkole uletim. Res hud blog, fantastičn smisu za humor, pa a si kdaj pomislu da bi namesto strojništva rajš kakšno novinarstvo ali kaj podobnega =) No u glavnem sam neki me zanima ker vidm da ste dokaj izobraženi na področju marihuane in podobnih zadevic. Smo mel pač ene par dni nazaj žurko in sm bla mau zelo pijana in sem pač poskusla snifat( če bi se temu lah tko rekl – neki pač udihneš skoz nos). bTw ni me kei preveč očaral na žalost ker sm bla drug dan čist out. Pač na tem področju sm še fazanka =)pa me sam zanima kaj use lah drugač snifaš ker tega nism najdla na netu. No najdla sm za kokain pa nevemkajše… Sam ne vrjamem da bi mi to ponujal (mislm da je blo neki rjavga če je to možno). Bi bla zelo hvaležna če bi se en toook potrudu in mi povedu kaj je provzaprov razlog da so me nasledn bolele use mišice, da sm bla dobesedno prlepljena na sekret (driska) in da me je peku nos. Zei upam da se mi ne boste režal tuki ampak pač nekje bi rada te informacije dobla in ker se mi zdi tale blo prov blazzovski :P sm pač tuki gor tole napisala. Tnx pa uživite

3 11 2007
Blazz Blazz (20:09) :

O živjo… joj, si me pa prehvalila zdej :oops: Preveč.. ;)

Snifala si? Hm.. Kaj si snifala je težko rečt :)

Rjavo praviš? Če te niso našponal pa kak rjavi cuker dal za vlečt, potem nevem katera droga je še rjava, heh.
Ziher da je blo rjavo?
Možno je da so bli kaki zdrobljeni xtcji, ampak … nevem, efekt bi bil drugačen :)
Pomoje so ti dali navaden speed, kak ulični shit po katerem te nos res peče, efekta pa ni oz ga je zelo malo… Koka bi te sigurno zbistrila takoj.
Zdej… obstajajo tudi zelo nečiste verzije heroina, ki zgleda rjav, ampak tega ti skoraj 100% niso dal za snifat, ker tudi če snifaš ponavadi udihuješ le hlape (pod žlico ali alu folijo recimo podstaviš fajercajg da ogreješ, in izhajajo hlapi…) tak da don’t panic :) .

To, da si bila pa naslednji dan taka je pa zelo verjetno, da je blo od alkohola veš. :D Odvisno s kom si se ga nabutala. To da si prlepljen na skret in podobne neumnosti se tudi meni pač občasno zgodijo… Mal težko na pamet rečt :)

3 11 2007
sarica (20:30) :

Hehe
Možno da je blo od alkohola pa še probala sm kadit (prvič) tko da sm mela res pestro. Aia ne ni blo nč hujšga. Za rjavo barvo… Ja mislm d je blo glede na to da sm pol še ceu dan rjave robčke za sabo vlačla. Sam ni blo nubene koke al karkol. Neki so mi (pomoje) usul na roko med palec pa kazalec pol sm pa pač udihnla. Žur je biu rees hud sam dan po njem je biu pa porazn.

Ei res hvala za odgovor. Nekje se pač morm naučit. :)

3 11 2007
Blazz Blazz (20:44) :

Aja, kadila si prvič?

No, potem je blo pa to to vzrok posledic nasledji dan… Mešanje marihuane in alkota..škoduje zdravju :)

al je eno, alpa drugo, hehehe
drgač pa ni panike :)

4 11 2007
inaaa inaaa (01:43) :

ojej, jaz sem s tem snifanjem in tem popolnoma nevedna. Nikoli me ni zanimalo pač.. Raje nekaj malega skadit ko pa kaj druga. :) Drugače, pa.. Marsikomu ne odgoovarja alkohol in marihuana. Sem primer tukaj *počasi dvigne roko in zardi* . Poznam pa en kup primerkov, ko združujejo oboje pa na koncu zgledajo prav fletno :)

4 11 2007
Blazz Blazz (11:45) :

ja dobro, sej tudi jaz oboje prenesem, sam mi ni feeling, ker nisi ne pijan ne zadet ampak nekaj vmes, tega pa ne maram :)

4 11 2007
sarica (11:55) :

jah ne vem mene ni neki blazno potegnil. Sei si bolj sproščen in tko sam js mislim da: 1. ni zdravo, 2. ni poceni in 3. zdei so uvedli še protikadilski zakon :) (aia pa baje da prei umreš-smeh) Nimam pa nič proti tistim , ki to počnete če vam pač paše vam paše (kadit mislem). Sori zdej. Pa inaaa ne vem zakaj je to kei tazga če ti ni ušeč alkohol in marihuana. Pač smo si različni. :p

4 11 2007
inaaa inaaa (14:26) :

sarica, če mi ni všeč alkohol in marihuana skupaj. Namreč, poznam nekaj ljudi, ki jim to ne odgovarja, in nekaj, ki jim. In nisem rekla, da je to kaj takšnega. Odvisno je od posamenzika..

4 11 2007
sarica (20:03) :

ooo blazz snifal smo tobak. lool keri deboti :)

4 11 2007
Blazz Blazz (21:02) :

hah :D no, ni panike potem :D

20 04 2008
xoxo xoxo (17:41) :

Hehe, zanimiu opis.

Dobr za prebrat, mal se nasmejiš zraun.

u Lublano greš študirat? SUPER! Jst sm pa že v Lublani.

http://xoxo.blog.siol.net

10 02 2009
eva (14:36) :

Hm… faks za strojništvo? Pol sma pa soseda… :D

10 02 2009
Blazz Blazz (16:17) :

Lepo ;)

23 02 2009
Mare (19:42) :

Jou!

Kul blog. Sm ga čist ponesreč najdu pa ga na hitr počekeru in se ene parkat hudu nasmeju!:D

Kr taku naprej!

lp

9 05 2009
vogue (12:08) :

živjo..moram rečt da me je tvoj blog zelo navdušil..kaj pa vem mogoče ga pa tudi sama začnem pisati..res fajn Lp

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !