Lazy fingers

19 10 2011

Spet me je prijela tekstopisna lenoba. Ti šment :) Najbrž zato ker sem tako priden v šoli, da mi potem energije zmanka za kaj drugega, heh. Ne ne, sej ne, mi gre čist lepo vse zaenkrat.

Glede faksa sem praktično doživel nekaj česar sem mislil da ne bom nikoli oz to pač ni možno. Dejansko sem na predavanjih užival in poslušal, zdelo se mi je zanimivo. Neverjetno res. Kaj vsega človek ne doživi. Nasploh se na faksu (zaenkrat, trkam) zelo dobro počutim. Hodim na vsa predavanja, vaje, velo domače naloge delam, včeraj sem se… šel v knjižnico učit mehaniko. Da ni morda kaj narobe z mano, sem razmišljal ko sem hodil proti knjižnici. Jezi me edino, ker mam na dan dokaj malo obveznosti, in bi bilo super, da bi si lahko urnik skombiniral tako da bi v LJ lahko prišel šele v torek, alpa šel domov že v četrtek…karkoli pač, da mi nebi bilo treba bit tu od nedelje do petka.

Sej je fajn tu, a me (še nekaj kar si nikoli nisem mislil) daje domotožje. Ja, ste prav prebrali. No, ampak sej ni samo zaradi domotožja..veliko stvari bi lahko pač postoril doma, medtem ko pač trenutno stagnirajo.. in mi gre to na živce. Recimo s psičko se doma pripravljava za BBH in IPO izpit, pa sva dozdej hodila na vsakodnevne treninge, tut po dvakrat na dan, zdej med tednom..stagnirava. Med vikendom mam pa itak tok dela da nardim use kar sem si zadal za tista kratka dva dni, da mi ponavadi u petek niti ne znese da bi sploh šla, tako da mi ostane le sobota in nedelja. Sama sreča, da je Cili res brihtna, in nama dobro šiba hehe. Pričakujem, da bova nardila oboje brez problemov.

In other news – naredu sm izpit za motor. Wohoo, končno!! Kategorija A neomejeno – check!  Zdej morm kupit sam še motor in imet srečo pri vožnji, da me kdo ne zmaže po tleh. Ker jaz vem da bom pazu, tko da problem so drugi. Pa tut avto kupujem no, eno kripo do max 500e, če kdo pozna koga. Kašn punto, clio pride v poštev. Eksotike nočem, been there, done that, never again.

Rabim stvari za oblečt. Nč nimam, kot capin hodm po svetu. Od čevljev, štumfov, hlač, majic in jop… gate glih mam no, pa bundo mam tut. Juhuu! Ampak itak ni nč pametnga za oblečt za dobit. Nevem, a so navadne kavbojke nehal delat al kaj? Ne rabm 100 enih žepov, zadrg in nevem česa še use, rabm navadne hlače, s štirimi globokimi žepi. Ampak…sej jih ni za dobit! Če pa že, so pa itak 100e +, kar pa trenutno nimam… ker plače še kar ni in ni, kljub temu da.. No, nebom o tem. Če ma kdo preveč denarja naj me kontaktira, mu pošljem TRR..jaz bi rabu par deset jurjev če bi hotu kupt use kar rabm, jebentiš. Tako da zbiram prostovoljne prispevke. :)

PS: Reeeeeesss me srbii…

Peace out! Chill!YouTube slika preogleda

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi3 odzivov v “Lazy fingers”

25 10 2011
Marko (20:34) :

Sej dej, že ki si toliko stvari naredu zdej, kot izpit za motor itd, kaj tre briga, valda boš začel še kaj novega pisarit, treba najt čas tudi za to.

26 10 2011
neža (11:30) :

ej če rabiš avto..se mi zdi de sm na fejsbuku de david vončina (pa ne hace) predaje enga cliota..al dva sej navim..edn ima cina 400 en pa 3700..verjitn se baš za unga za 400 agriu.. paglej mal pa ga paklič..drgač pa pridn si nimam kej rečt..še tadrugi de bi bli :)

26 10 2011
Blazz Blazz (12:26) :

ja sm vidu ja, se ga bom mal pažicav :)
a se si tut ti, de še teb mal palaskam :)

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !