Pozdrav iz Fesa

23 09 2011

Preden sem odsel v naglici, nisem utegnil niti napisati “poslovilne” objave, tako da bom malo pokompenziral in zelo na kratko zadevo opisal zdaj.. Trenutno se nahajam v Maroku, natancneje v Fesu…v enem hostlu, ki celo ima wireless internet! Vodi ga pa receptorka, ki je Slovenka! Prijetno presenecenje, res. Funky Fes hostel se imenuje, en najcenejsih v Fesu in res lepo urejen.
Trenutno se odpravljam na ogled medine (staro mestno jedro), potem pa na vlak za Mekness. Prvi vtisi o Maroku so da je lep, ceprav se stvari najbrz zacnejo hitro ponavljati, a z drago spretno krmariva ned mesti tako da se vedno kaj novega najde. Ce ze spretno krmariva, pa sicer ne pomeni vedno da sva spretna na vseh podrocjih. Kar se denarja tice, sva najslabsa turista dalec naokoli. Nihce od naju ne zna reci ne, in vedno nekako misliva, da tale pa ze ni baraba in da nama dejansko hoce dobro in bla bla.. Dejstvo pa je da so tile tipi ki imajo opravka s turisti,tudi uradni vodici in soferji avtobusov npr navadni cigani in nic drugega. To, da nihce od naju ni prevec dober v barantanju pa tudi ne pomaga, da denar od naju ne leti kot listje z dreves jeseni. Res, vse skupaj mi je ze smesno prej kot zalostno. :) Ker tipkam na telefonu (spodaj je sicer iMac!!! a je trenutno zaseden), trenutno ne morem nalepit nobenega slikovnega materiala, obljubim pa da ga bom takoj ko.pridem domov. Lp torej :)

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objaviKomentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>