Fenomen črno rumene golazni

20 08 2011

Za pisanje tega zapisa sem dobil idejo kakšen teden, dva nazaj. Finta je…

Vedno, ampak res vedno, ko sem v kakšnem kafiču,in naročim pijačo, se k moji mizi od nikoder vzame en kup golazni, ki me živcira in nervira dokler ne grem. Letošnji hit poletja so ose. Jebemti pa ose ej.

Po ugotovitvi oziroma spoznanju te moje teorije (nekakšen murphyjev zakon o insektih) sem na zadnjih štirih (jap, štejem) okrepčilih namensko opazoval najprej mojo, in nato ostale mize. V trenutku, ko mi je natakarica na mizo prinesla kavo, đus, karkoli, sem gratis zraven kasiral, dve, in trikrat po tri ose.1 Niti enkrat samo eno. Očitno morajo prasice s seboj pripeljat še prijateljico ali dve…da so lahko maksimalno nadležne, ena očitno ne zmore sama. Jaz jih pa že po defaultu ne prenesem, potem pa še brenči okol tebe in se ti zaganja direkt v faco, češ “na, tle maš!”.

Ampak ok, ni panike. “Pač imam ose pri mizi”, si rečem, “gotov jih leta okol ostalih še miljon.” No ampak keč je v tem…da jih ne. Od vseh miz, sam pri naši! In ne, nisem jih samo spregledal pri ostalih mizah, ker sem kar dolgo in temeljito opazoval…če ne drugače, bi jih odkril po (najbrž) intenzivnem kriljenju z rokami ostalih gostov, pa ni v eni uri niti en pomahal niti enkrat.

Ampak men se pa bog ne daj nehat direkt v čebulo zabijat!

Fenomen št 3: Jih pomlatiš in pobiješ, a ne pride u dveh minutah mim glanc nova eskadrilja z isto nalogo kot prva! Ma nimaš miru pa da se jeb**.

Nevem, a je to sam moje prekletstvo, al se drugje dogaja še komu, pa le jaz žvim na nesrečnem kraju?

  1. Ok, danes, petič, ni bilo začuda nobene od nikjer! Ampak ubistvu to ne šteje, ker jih pri NOBENI mizi ni blo… []
  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi2 odzivov v “Fenomen črno rumene golazni”

20 08 2011
NuckinFuts NuckinFuts (12:00) :

Letošnje leto je os ogromno, kar naj bi pomenilo hudo zimo.
Res je, da imajo insekti nekatere ljudi rajši, pa nihče ne ve točno zakaj. Mojo ©Najdražjo napada vse možno: od čebel, os, komarjev pa vse do metuljev, medtem ko mene niti povohajo ne.
Očitno imaš srečo. :mrgreen:

20 08 2011
Blazz Blazz (20:58) :

Ne sej, kar se drugih pizdarij tiče, nimam problemov z njimi. Ose edino…ostalo beži od mene. Vsaj neki :)

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !