Oja…I’m back!

13 08 2011

Zgodilo se je neverjetno. Spet me je zagrablo, da nekaj napišem! :)
Najbrž bo temu botrovalo tudi izogibanje učenju (sobo sem že pospravu u nulo, in to 4x, takisto hodnik), ampak dejansko sem že dolgo razmišljal da bi se spet s čim zamotil.

Od moje zadnje objave je minilo sušnih 22 mesecev. Kaj se je v tem času vse zgodilo? Veliko in nič.

Predvsem sem se umiril, in nisem več (tako zelo) otročji. Irena, žal bom tvoj genialen opis “Fant ki mu hormoni meglijo razum” iz podnaslova bloga umaknil. Zdaj dejansko kakšno stvar preden izjavim, premislim kako bo izpadla.

Še vedno pa sem rad dobre volje, le tiste neumne zajebancije ne bo več. Dejansko nisem razumel, da niso vsi zakapirali, da vseh stvari ki sem jih nakladal tukaj ne smejo vzeti resno, da jaz pač ne mislim tako. Potem sem pa kdaj mel probleme. Incident s tisto medicinsko sestro recimo. :D
Še dans me je sram, če pomislim kaj si je revica mogla mislit, hah. Oprosti sestra Petra! Aja, pa žal – še vedno mam ledvične kamne.

Sicer pa sem še vedno (srečno) vezan, še vedno sem na FS, še vedno sem prvi letnik, haha. Neverjetno, kako hitro mineta dve leti, ko se imaš (ful) lepo…1
Ampak vem da sem si za neuspeh kriv sam, 70% krivde ima namreč moja avtentična, kot solza čista lenoba. Ostale 30 se porazdeli med razne debile na faksu in nesrečo. Ampak sem odločen, da če tiste 70% preusmerim v znanje, pa mi tut tisti debili in smola ne more škodovat. Zaenkrat deluje, lenobo sem vsaj deloma pregnal in uspehi so tu.

Trudim se misliti pozitivno, se ne sekirati preveč. Ne prepiram se več. Dejansko “life gets better when u dont give a fuck” velja 100%. Še vedno si upam stvari. Pa mal tut plezam, sem in tja. Super šport. Pa čisto pravi tatu sem si dal na roko. In še pomen ima. Uau, koja mrga!

Še vedno imam iste prijatelje. Škoda edino, da se z nekaterimi tako malo vidimo.
Mimogrede, Matejaaaa, LP na Dansko!! Lena, hvala za kartico!!

Ugotovil sem tudi, da imam do psov in do ukvarjanja z njimi dosti več veselja kot sem mislil. Hvalabogu, da sem prišel do tega spoznanja, in klofuta samemu sebi, da tako pozno. Veliiika klofuta. Zato pričakujte sem in tja tudi kakšno sliko ali objavo o tej super živali.
PS, mal reklame očetu: Psarna Golobova.

Še vedno se trudim držati načel, (za katera mislim da so pravilna in moralna), še vedno sem pošten, še bolj kot včasih mi grejo na živce ljudje ki so samovšečni in “pametni”, še vedno upoštevam druga mnenja in pozitivno kritiko, še vedno ločujem odpadke in recikliram še vedno živim v svoji sobi v naši hiši.

Še vedno mam 3 sestre in dva starša ter babico, povečalo se je število nečakov. Zdaj stoji pri 7. Še vedno sem si tolk podoben da bi me na cesti, če me 22 mesecev nebi videli prepoznali. Še vedno imam rad motorje, avta nimam več, ker je biu ena kišta neuporabna zakleta neumna. Lasje mi še rastejo, frizure redno menjavam, gate tudi. Jem nemastno hrano, in veliko zelenjave. Številko nog imam še vedno 42, in še vedno mi smrdijo.

Še  vedno…haha, pišem blog!
Še vedno rad nakladam in še vedno me berete. Upam ;)

  1. Ker zadnji dve leti, sta bili najboljši leti v mojem življenju…to vidim šele zdaj. []
  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi6 odzivov v “Oja…I’m back!”

13 08 2011
IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER (15:41) :

Lepo, lepo, da si malo nazaj.
Pa Klemena mi pozdravi.

13 08 2011
Blazz Blazz (16:33) :

Gartner, pozdravljen. Hvala, in bom!

13 08 2011
minnie (18:23) :

kul!

13 08 2011
Urška Sonček Urška Sonček (20:06) :

Ooo hudo! Ful dobr! Sem prečekirala stare objave in mi je bilo žal, da si nehal pisat. Super novica! ^^

13 08 2011
Blazz Blazz (23:40) :

Ma, nevem, mene je pa kdaj mal sram, če začnem za nazaj brat. Heh :)

22 08 2011
Blazz Anonimnež (21:11) :

yesss :) me like it :)

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !