Vse je enkrat prvič

21 10 2009

…in tudi tokrat se je prvič zgodilo da nisem pisal več ot en mesec. Mesec in 15 dni, če smo natančni. Sploh nevem zakaj, nimam volje zadnje čase, ne da se mi. Še tole imam občutek, da pišem samo zaradi tega ker moram..bralce sem itak najbrž že vse izgubil, ampak dobro.

Najprej sem mislu, da se mi pač zanimive stvari ne dogajajo ravno pogosto več, kot so se mi..Ampak to ni res. Kaj vse je minilo od zadnjega posta? Moj blogec je praznoval rojstni dan, takisto sem ga jaz. Skupaj sva stara 23 let. Skupaj sva doživela in preživela marsikatero neumnost (nekatere komaj, ampak ok!) in se tepem po glavi, ker sem tako gnil in ga zanemarjam. Najbrž se nebi smel obremenjevat da moram pisat, ampak da pišem kadar bom hotel pisat zase. Upam, da me navdih čimprej spet zagrabi, in (kot mi je nekdo predlagal) ne, ni šans, da blogec izbrišem, ker…je del mene.

Najbrž tudi če bi ga hotel, nebi imel časa, porkaflek. Zdi se mi da čas teče vedno hitreje. Od mojega rojstnega dneva je že 27 dni!! 27!! Zdi se mi pa kot bi ravno minilo. Ajde, sej 2 dneva veseljačenja (khm..) najbrž sproži malce težjo časovno predstavo (in miljon govoric o tem “kešn je biu galubav mulc uzadnč!”) ampak si vseeno nisem misil da je tako hudo! Če že, bi najbrž moral to storit v Ljubljani, tu me vsaj noben ne pozna in me malce težje obsoja (zaradi neumnih stvari, ma vseeno).

Itak imam časa na pretek. Letnika nisem naredil, ponovno sem brucek, zmankal mi je natanko en izpit, pa sem najebal ježa. Padel sem v bolonjski program, ampak dobro, sploh ni tako hudo, glede na to da se mi vsi izpiti priznajo. No ja, spisat moram še prošnjo ampak..upam na najboljše, neuradno naj bi šlo skozi. Upam da mi uspe prestavit še vaje iz tehniške dokumentacije, katere imam…ja, v PETEK od 17.30 do 20.00. Drugače sem pa od srede frej. Mater božju ej!!! Prvič sem tudi dobil opozorilo da moram nujno napisat blog. Čene ga nebi! Hah ne sej se hecam, je bil zadnji čas..

Mja, kaj še?  Umrl je naš pes..Ajk. Res ga je bilo žal, en bil je en boljših psov…Ampak ah ja, life goes on..

Sicer pa ta vikend ostanem v Ljubljani, grem na 14 LJ maraton…Upam da ne crknem sredi poti. Ma ja, bomo že. Sicer pa smo se v tem novem stanovanjčku kar dobro ulovili. Po spletu okoliščin enih smešnih okoliščin smo že spoznali enga faca mladga soseda, s katerim bodo pomoje še dogodivščine, heh.  Pa včeraj sem dubu en zanimiv sms  od Maruške, očitno je zjala pijančevala v Ljubljani, pa se je spomlna name. :) Pa letos sem prvič jedel v Tajski restavraciji. Zelo, zelo, zelo dobro! Priporočam.. In naj se pohvalim da sem letos strašno priden. Vsega skupaj sem bil pijan samo enkrat, če ne štejem danes, ko še bom. Hehe. Pa bliža sen en rojstni dan..en prav poseben. In jaz ne smem o tem nič napisat, ker hočem da je presenečenje. ;)

Aja, pa to bo prva objava brez slike pomoje…

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi5 odzivov v “Vse je enkrat prvič”

22 10 2009
mckoy mckoy (00:32) :

OK! Neboš najebal! Tokrat si mel srečo!!!!

22 10 2009
kati (17:30) :

O,Blaž,welcome back.Res nisi bil priden,ampak enkrat ti oprostimo,no.Zdaj pa zagrabi z vso ihto…Mislim, oboje,… šolo in blog.

23 10 2009
Blazz Blazz (08:15) :

@mckoy: uf, what a relief!
@kati: ja ja…

26 10 2009
šuši (11:58) :

ah blažek, jaz te že pridem pogledat ;) Zarad faksa se verjetno ne sekiraš (in to je edino pravilno), za psa izrekam iskreno sožalje, čestitke za udobno vselitev. In uživaj v LJ. Za tisto kavico pa že bomo enkrat, ko bo čas. Mogoče v Idriji, mogoče na Štajerskem, morda pa celo v LJ :D

In res je, pogosteje bo treba pisati.

30 10 2009
Blazz Blazz (00:24) :

Wiwiiiiiuuuuuiiiiii :D . Faks mi zaenkat ne pride do živega ja..ampak samo čakam.. :P
Če pa prideš u idrijo na kavo, glej da prideš k meni, ko bom jaz na šihtu. The best in town!
Pri pisanju se bom pa potrudil, i promise.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !