Umiranje na obroke

24 06 2009

No ja, upam da ne. Sem se pa tako počutil prejšni teden (zdaj se bom lahko izgovoril,da zaradi izčrpanosti nisem nič pisal, ha!), ker me je najbrž od petka držala angina. Vsaj zdi se mi no, h dohtarju nisem šel ker je moja zdravnica itak delala šele v četrtek, takrat sem bil pa že okej… In prijela me je ravno v petek, ko sem se hotu lotit učit za izpit..lahko si mislite, kako sem se tam odrezal. Praktično sem šel tja popušit. Eh. Pa drugič…em, tretjič. :D

Neža pa Tjaša oprostita mi ker nisem naslednji dan kot obljubljeno nič napisal. Sploh Neža, ne me preveč napizdit!  Sej vim, de bi rada namest učila se,rada brala moj blog…sam to je sam za tvoje dobro! Upam jet stavt de si zarad mene tista desetka pakasirala!

Prodajam avto! Še vedno..Ne rabim, bom kupil raje nekaj smešnega, da me pripelje iz točke a v točko b, z minimalnimi stroški. In najbrž grem v petek iskat dobro staro renojevo štirico – katrco! za pičlih 100 evrov, pa še ene 200 jih bom dal da si jo poštimam po mojem okusu. To bo taprav hippy van. Svetlo zelena barva za podlogo, čez pa rožice. To bo smeha polna skleda! :) Pa še zamotil se bom z nečim koristnim (barval bom seveda sam s svojo pištolco…).

2399059435_6824789a59.jpg

Pa race imamo pri nas doma! Jaa, zaenkrat sta se izlegli dve, sem pa skoraj prepričan da se bo tudi tretja…Foter je med košnjo našel gnezdo…no, ubistvu tri (!!!) pa sem si sposodil nekaj jajčk. To so uradno najbolj smešne živali ever! S tistimi minimalnimi krilcami maha sem in tja, pa ko hodi sama sebi stopa na plavutke..Na vodi je pa kot gliser, majkemi. Yummy, kar vidim kakšen dober ajmoh bo! Hehe, hec hec, v resnici jim nihče ne bo skrivil lasu. Upam, da bo kašn racman, so dost lepši od rac..

Pa na morje ne grem v Črno goro kot sem najprej mislil, ampak na Korziko! Ja, Korzika. Menda so plaže ene najlepših, da je na delih kjer ni turistično popolnoma okupirano še praktično divja narava1 …Btw, ve kdo za kako reees dobro, pa ne s turisti natrpano plažo? Uglavnem, gremo do Livorna, s trajektom čez morje v Bastio, potem pa v smeri urinega kazalca okoli otoka in nazaj. En jogi v kombi, dva stola, mizico, kuhalnik pa pribor. Pa seveda midva…Komaj čakam..Karte za trajekt sem že rezerviral, kombi je, zdaj čakamo samo še  17 julij…Potem pa nasvidenje za 12 dni. Mogoče2 nesem s sabo tudi računalnik, pa se kaj oglasim!

rondinara-beach.jpg

Mogoče me tudi zaradi hude želje po dopustu malce matra glava. Ni koncentracije. Poslednično ni (dovolj) učenja. Mogoče bo boljše po dopustu..Ah ja. Manjkajo mi še štirje izpiti, če nardim 3. julija enga (kar upam da) še trije. Ravno prav za jesen, da nebomo sam ležal, madona!

In ko smo že pri dopustih, potovanjih…Gre kdo z mano 18. avgusta v Brno? Moto GP karavana…prihajaaam!

Ampak, hmja,..potovanja pa to, že fajn..kje so pa evrčki?  Čeprav mi bo zdej “žmiknilo“ nekaj denarja..še vedno nisem zadovoljen. Še vedno namreč nisem naumil nič pametnega (poštenega?) za dokopavanje do poštenih zneskov denarja…Bi pa počasi res lahko, ker mi ga primanjkuje. No ajde, sej za tak dopust kot grem jaz letos, porabiš minimalno denarja. Trajekt, bencin (grem z dizel kombijem, ki kuri pribl 5,5l/100km), špeza in tu in tam kakšen kamp, kjer je pač park in ne smeš spat/parkirat kje drugje3. Tista češka me bo pa tut koštala vlak+vstopnica+kavsna. :)

Mogoče, če ga ne bom tako žingal čez poletje, uhitim celo kaj prihranit.. zadnjič sem šel samo mal pogledat ven (ker je bil ravno naš občinski praznik..), pa sem bil kot bi trenil ob 20 evrov, še prišel nisem na prizorišče zločina. No, na koncu sem domov prišel šele ob pol sedmih zjutraj, pa še bolan sem biu dober del dneva…seprav so mi pobral še cajt pa še zdravje za povrh, barabini!! No ja pa sej jim ne zamerim, je bil kar kvalitetno preživet prosti čas,hah.

No ja, nekateri so zdaj na Tiestu, nekateri bomo odšli pa pogledat kašne Simpsonove alpa mogoče South Park…mogoče pa kakšen film. Bomo vidl.

EDIT: O porkaduš, lihkar sem se zavedu da je to prva objava po 19 dneh! Razočaran sam nad sabo, se grem stiskat v kot!

EDIT 2: ZDA izločle Španijo, tomideli!!

  1. idealno zame in za moje klope, 2 dni nazaj sem fasal že tretjega letos in tretjega v življeni, porkaduš!! []
  2. Ja, mogoče – zakaj? Ker se grem spočit od ljudi ki jih vsak dan videvam in sem jih sit! Aja za intermezzo – od zdaj naprej bom med ljudmi ki se obnašajo kot otroci tiho,ker je brezveze karkoli spljoh… nekoga pa že dolgo nisem videl, in imam občutek da se me malček izogiba, pa ne po moji krivdi. Pa nekomu sem povedal ta svoje, in mi ni žal, pa še komu bom! []
  3. no ajde sej uradno ne smeš nikjer, ampak pustimo… []
  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi14 odzivov v “Umiranje na obroke”

25 06 2009
deja (00:05) :

račke bi nam loh kej pakazav nooooo :)

25 06 2009
Blazz Blazz (00:12) :

nimam nobene slikce zdej…sam una, ka je je še pol v jajčku. :)

bom jutr slikav!

25 06 2009
bostopor bostopor (00:13) :

Korzika? Super izbira!! Smo bili za prvomajske doli in je bilo odlično. Divjih plaž ti ne bo zmanjkalo, dovolj je, da se malo odmakneš od civilizacije… Sicer priporočam ogled Bonifacia in Calvija. Ajaccia tudi če ne vidiš, ne bo škode, saj je en velik Potorož. Posveti se bolj podeželju in naravi, ne bo ti žal… Nekaj delov (čeprav imam še kakšnega v planu, samo ni časa…) našega potovanja sem spisal na blogu, morda ti kaj pride prav.

Pa lep dopust želim.

25 06 2009
deja (00:14) :

aja pa še.. se se mi zdi de sm že omenila ;) sam useen.. cipt se bejž, če sa se tuk začil limat nate :)

25 06 2009
deja (00:15) :

loh bi jih še pasniv kt čofaje nut pa vod :)

25 06 2009
Blazz Blazz (00:17) :

@bostopor: hvala za nasvet!

@deja: ja, očitnu se bo ris triba jet cipt ja…pa ok, bom tut pasniv.. for you! :)
PS: Ablubm de bom tapru tebe peleu s tanovm avtam! :D

25 06 2009
deja (00:20) :

hmmm…. :D
če na bama neč trabil pa idrji :P

25 06 2009
ali karimi (00:32) :

Corte, Bonifacio, Sartene, Lac de Melo, Restonica, Cascade d”anglais, Pisca de gallo, Quenza, Zonza, reke in tolmuni so za kopanje, spusti vzhodno obalo, levo vzratno ogledalo noter, desno navzdol, da vidiš skale ob poti, in najpomebneje, pred nepreglednimi ovinki trobi, pri sebi mej vedno nekaj hrane za svinje in na avto že v Bastiji nalepi odsekano mavrovo glavo (slovenci smo priljubljeni, ker nam je ratalo (z odcepitvijo)).

25 06 2009
Blazz Blazz (00:35) :

@al karimi: najlepša hvala!! bom upošteval nasvete!

@deja: Tega ti pa na murm ablubt :) )

25 06 2009
Luka (09:00) :

Ke lepo ej.

26 06 2009
neza (09:09) :

heh…ja aviš de sm bla že v pripravljenosti de ti zatežim de zej je pa že cajt de kej napišeš..ampak danc si me presenetiu :) ja..pa zihr sm dabila 10 po tvoji zaslugi..plosk plosk…še kdaj neb blu slabu de bi tk vplival :)
pa de slučajnu neb nisu računalnika na murje ka tu ni za nkamr..takrat bo dopust ne pa pisanje bloga..boma že patrpil…
uživej(ta) izjemno pa kešne slikce..al pa celo kartica neb blu slabu poslat…za voljo dobrih starih časov ko smo bili še cimri..(ni vraga ne naboma še kdaj) :)

26 06 2009
neja (20:23) :

ma dej Neža ne glumi!!!!
mislem…10ka….my ASS!!!! drgač pa…Galubu plosk plosk de je kej napisav :) grim usak dan gor pašpigat pa neč! jebemti :) sprav se h seb :) )
drgač se pa fajn je na Korzik :) jest(midva) griva pa na Pag, pol pa u jesin je pa maugče kam viši gor prut Londonu mahneva z ulakam. če bu keš :) itk ga nav…:)) aja če ga rabiš ga u garaž tiskam majkemi :) maj se fajn pa se vidma kej ane…pridem na kešnu kafe…

28 06 2009
Blazz Blazz (12:18) :

@Luka: Ma res ej!

@Neža: Nimaš kej težit, sam patrplejne murš imit! :) Računalnik pa hja…ubistvu sm mislu bel zarad tega, če bi SLUČAJNU ki biu kešn wireless pa si mogoče mal spomagaš s kešnm podatkam alpa kej na netu…alpa recimo potopis bi lahk sprot pisau, pa pol sam objavu :) sej najbrž nabom no, sam useglih. :)
Uživau bom, kartica dabiš, cimri murma pa obveznu spet bit kdaj!

@neja:Dej, ene …hmm…100 bankovcev pa 500 mi jih naprinti. Za začetk bo dast ane!

1 07 2009
neja (08:41) :

a sam stu jih nucaš? eh…ni problem :) dabiš :) ))

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !