2:0 zame!

5 06 2009

Ne morem se spomnit naslova objave, tuhtam in strmim v ekran tule že ene 6 minut in 2 sekundi, pa mi enostavno ne kapne. Bwo. Bom potem.

Uglavnem..spet imam občutek da sem zasral,..no,sej pomoje tut sem, pa mi je žal. Nimam opravičila, menda ga tudi ne rabim, ma meni je vseeno nerodno kot hudič…mah..

Uglavnem #2. Pogledal sem si film Gran Torino. H-u-d-o. Svaka čast Eastwoodu, resno.. Pa hvala Pavšiču za priporočilo. :)

In avto je 85% uspsobljen. En % mu bo prinesla poravnana luč (da ne bo svetila v višino namesto v daljino) ene 14% pa mu bo prineslo eno temeljito čiščenje. Zunaj in znotraj.. To sem načrtoval za danes, ma mi ni uspelo. Šment ja! Sem imel toliko drugih stvari za nardit, enostavno ni blo časa! Kakšne stvari pa, se sprašujete? Jaz temu rečem predpriprava na učenje. Preden se lotim kakšnega večjega zalogaja učenja, se čisto podzavestno spravih k raznim stvarem. Čiščenju sobe recimo (čeprav je lahko popolnoma čista). In čiščenje sosednje sobe. In sestavljanje nekega računalnika, za katerega sem pogruntal da sem kupil napačen procesor…jao! No, tako potem vse kar mi pade na pamet spicajzlam u nulo, da mi kasneje (to je – medtem ko se učim) ne pade na pamet kakšna neumnost, in nimam razloga da bi se lotil česa drugega…ker je pač že vse postorjeno! Zdaj pa naj nekdo reče, da nisem pameten!

Sicer pa jutri grem v Ljubljano blefirat da znam matematiko (pa ubistvu nevem niti če bi znal blefirat tega da ne znam), ne grem na kavo z Maruško (what a surprise :D ), in upam da mi ne bo nihče moril zarad parkiranja. Zadnjič me je nek bebec kao nazanalšč zaparkiral. Sicer je pustu listek s številko naj ga pokličem da me odparkira, ampak je blo ziher zanalašč. Kako vem? Ne mi rečt da je tip tak invalid da je kljub 6,7 metrov širokemu parkirišču zapeljal tako da jaz KAO nebi mogu ven, na desni strani je mel pa še najmanj 2 metra placa… Pa sem ga zajebal, in odparkiral brez njegovega umikanja avta, hah! Resda je šlo na milimeter (dobesedno, jaz tako blizu še nisem rikvercal, najbrž je na vsaki strani šlo za kake 2 milimetra, čeprav se mi zdi da je blo še manj). Potem ti pa za češnjico na vrhu smetane iz sosednjega stanovanja prismrdi en star tip ki ma najbrž okol 430 let, 1000% nima avta in ti teži da tam nimaš kaj parkirat ker je sam za njih, naslednjič da mi bo pa gume prerezal je reku. Daj stari, po zemlji smrdiš, spizdi!!! (se opravičujem strašno strašnim izrazom, ampak take stvari me res razjezijo..)

Uglavnem, nema mutenja več, učit se bo treba. Pa kej na morje it. Julija, seveda…o mater, komaj čakam! Ampak bom rabil rahlo več € za to, kot jih imam zdaj. No, pa sej mi jih bo zdej kaplno nekaj deset ko bom v komisiji v nedeljo. Upam da niso te SDjevci stisln pipce, prejšnje volitve pa referendumi so bli kar dobr plačani. :P

Pa dejte mal več po oštarijah hodit folk no! A ga kao nben več ne pije?! Lokali so čist prazni, sej nimam nobenga dela mater, se dolgočasim tam 8 ur..Izredno nezanimivo, moram rečt. Pa še nevarno. Na šihtu sem fasal klopa, si predstavljate? A kdo mogoče ve, a so letos kašni butasti klopi out there al kaj? Prej v 19 letih enega, zdaj pa v roku 1 meseca dva. In to na kakšnih krajih!! Taprvi na parkirišču pred kolosejem, ta drugi pa na terasi na šihtu! Pa sem mislil da jim smrdim!! Upam, da še v nedeljo ne fašem kakega..

In spet me je zagrabilo btw…jap, spet!

Uuu, pa naslova sm se spomnu!

Pa zadnje dni si res prepevam un komad od plestenjaka…deeežžž naj padaaaa…!! Še par dni, pol pa basta! Oh dio, pa par odločitev sem naredu. Ampak o tem drugič.

Za konec še komad ki ga zadnje dni sučem, pa se ga kar ne naveličam. Tip je brez pigment…khm, tip je car!!! sm hotu rečt!

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi11 odzivov v “2:0 zame!”

5 06 2009
1danica (01:05) :

Tebi se pa pestro godi, ni kaj!
O klopih: en znanec je kar na vrtu v pol ure fasal dva – letos so čisto nori!! En kolega se pa klopa ne spomni, a mu je pustil suvenir in se zdaj zdrvi za boreliozo. Zlomk!

Pazi nase, veliko se nauči in sploh! Imej se fajn!

5 06 2009
Blazz Blazz (01:25) :

Ma pestro…zadnje čase niti ne tako zelo.
Klopi so pa letos čist prismuknjeni ja, obup!
Pa hvala za želje!

5 06 2009
neza (10:33) :

jackson dila smišne videospote…se mareš prou smejet..
pa tista matka boš pa že zblefirau..če si lah pr pivkic kej zmutiu, boš pa tud tam :)

5 06 2009
Blazz Blazz (15:31) :

đekson ima HUDE videospote! :D

matka pa ja…se nism niti trudu blefirat…next time :)

5 06 2009
šuši šuši (16:11) :

ej ja, grozna sem :D sorry. Kup pizdarij se mi spet dogaja. Ne moreš verjet. Sam ti pa rata klopa staknit! Jaz sem ga vsaj v gozdu :P

Ah, parkiranje v Lj ima poseben čar. Vem :S

5 06 2009
deja (17:42) :

se bu triba it cepit, če se tuk nate limaje ;)

5 06 2009
eva (23:05) :

ma ja, bi mu jz prerezala še kej druzga… matr so nadležni, k misljo da lublančani nimajo nikol obiskov? kje naj pa ti parkirajo? tastari sm še gledajo kdaj bo kdo kej narobe naredu da se bo mal spizdu na njega ?&!!$ dej pejte raj limonade gledat hehe

6 06 2009
Blazz Blazz (12:47) :

@Šuši: Ni panike no, ma pač delo! Parkiranje pa čar, pha :/

@Deja: Švoh nebi blu ne…

@Eva: Limonade nej gledajo ja, točno. ;)

6 06 2009
Gorazd (12:55) :

Nikar ne hodi na morje, je predrago, pa še bazen imaš pred bajto.
Tisto s parkiranjem, enkrat je bila podobna situacija v Idriji, ko sem parkiral pred enim blokom. Brž se je najdu en kreten “v tem bloku nekatri tudi stanujemo”, “in kaj ima to veze s parkiranjem?”, me je zanimalo. “Tudi mi imamo avte”, odgovori model. “Spravi se na občino in naj ti naredijo tablo, na kateri piše “zasebno zemljišče” in jo tu zabij v tla.” In potem je bil tip tiho, ker parkplac ni niti njegov, ne zaseben.

6 06 2009
Blazz Blazz (14:20) :

Ma morje mi paše predvsem zarad spremembe okolja Fajfk… Sicer se pa da tut pacin prist skuz, če greš tak kot grem jest litas!

Point parkirplacov je pa točno to! Pravno gledano ti noben ne more nič, ker tisto zemljišče ni njegovo! Ampak tega itak nben ne kapira!

7 06 2009
kati (09:37) :

Zdaj mi je jasno,zakaj letos nisem srečala še nobenega klopca(klopke),čeprav sem več ali manj vsak dan v naravi.A zakaj?Ja jasno, če so pa vse klopke,(klopci) odšle,(odšli) s tabo v mesto!!!

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !