Objava bolj tako.

29 05 2009

Z mal več fotkami, pa take fore.

Zadnjič sem nekaj iskal po kleti..nevem točno kaj, sem pozabil. Kakorkoli že, med brskanjem po teh temnih globinah, sem naenkrat zašlatal nekaj kamnu podobnega. Pa porkaduš, zakaj zaboga pri nas hranimo kamenje!? No, po nekaj sekundnem pihanju, se je prikazala celotna podoba! Kar nasmejal sem se, ko sem se spomnil kaj se mi je včasih vse ljubilo in kako umetniško sem bil nadarjen, hehe. Tiste kamenčke sem vse nalomu, pa zbrusu da so lepo pasali v “škarpo“! To je namreč (kao no) maketa enega vodnjaka za u domače jaslice…očitno pozabljen. No, bo pa letos spet v uporabi.

Morjeeeee….V torek, prvič letos. Skurjeni smo se raje kot da ležimo doma, odločili da gremo na morje..Urca tja, 3 dol, in 1 za nazaj pa smo bili spet doma..Bilo je lepo in zelo vroče, kelnarce nič posebnega, srečali smo nekdanjega sošolca, prismuknjenega kelnarja, videli kako cveti morje (in da ob obali plava vse, od pločevink, mrtvih galebov, kondomov, tetrapakov in še in še…) in debatirali “kako zelo rad bi bil jaz nekoč lastnik enga tazga bara“ (zanalašč nebom napisal katerga :P ) !!! Komaj čakam letošnji dopust uglavnem…

Kofe. 1.9€. Ampak je blo usaj dobro no.. PS: Ne spreglejte Matejevega klobuka in bradice!

Pa menda so v Portorožu naselili opice…King of the Bongo pa to..

Slovo…tale hiška mi bo ostala v zelooooooo (in tu mislim ZELOOOOOOOOOOOO) lepem spominu. Kako je švignilo teh 10 mesecev, oh mati mila.. No, pa saj ni rečeno da se drugo leto ne vrnemo (za kar sicer obstaja kar lepa šansa no)..ampak vseeno. Letošnjega leta ne bom pozabil nikoli..

In poglejte kaj imamo pri nas domaaaaaaaa….Zdaj čakamo le še, da se iz doma narejenega inkubatorja (ki sem ga naredil jaz, in ki odlično drži stalno temperaturo! :cool: ) izleže 9 divjih račk! Slike pa še pridejo… ;)

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi2 odzivov v “Objava bolj tako.”

3 06 2009
andraz182 andraz182 (19:00) :

Kondomi plavajo u morju?? Mislim, da so bile tisto bolj meduze ;)

3 06 2009
Blazz Blazz (23:42) :

če vidiš 2 ovitka na katerih piše durex….nevem no, takih meduz še nism vidu :D

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !