Nova frizura

10 05 2009

A ste bli kej na škisovi? Jes sm biu, popoldanski del mi je bil uber (ne znam nardit preglasa na mojmu applu, iskat se mi pa ne da) všeč, večerni malo manj ker nekako nism mogu zalaufat, čeprav je party kar dobro sekal. Kreslina in Predina sem tokrat preskočil, mi je pa malo žal da nisem slišal Eda Majke..ah, pa drugič, drugod. Življenje sicer teče po ustaljenem ritmu. Z veliko ups & downi. :P

Prejšni tedem sem po (pomoje…približno) 7 letih ponovno stopil na rolerje. In rabil ene 15 minut da sem se malce privadil. Potem mi je šlo kar dobro no. Zakaj sem se hotel ubit? Ker imam ta teden tečaj iz rolanja..Ja :P . Rabim točke pri telovabi, da me spustijo naprej v 2 letnik…in se mi malce mudi, ker sem drugače lenaril, s tem 3 dnevnim tečajem pa jih pridobiš 24. Kar lepa številka…bo pripomogla..zelo. :P Pa nasploh bom priden ta teden. Tečaj rolanja, plavanje (ja, tut za pike!), vaje,angleščina v sredo, kava,..žur v četrtek? Seveda.

bejbe%20rolerji%2008.jpg

Pa danes, uf…zgodaj sem vstal, šel v službo (in od dolgčasa skoraj umrl, resno…folk sploh ne hodi na kofeta več), namesto fotra opravil vse stvari doma…ja, home alone pa to…zdej mam pa še ene opravke… Ven danes zvečer ne bom šel, najbrž en bom več imel energije, pa tudi pozno bom prišel domov…čeprav bi šel nekoga obiskat…ker jo pogrešam. Zelo. Ampak dobro, do jutri bom menda zdržal. Ni hudič.

Kaj je še novega? Sklenil sem da se bom začel po ene 4 letih spet malček bolj z nogometom ukvarjat…kakšno nedeljo bom pa ja najdu cajt pa mal na gol nabijal, pišuka. Pridobiš na kondiciji, tehniki, pa špeh gre preč. Trojni dobiček! Hehe. :)

Ne morem verjeti kakšen luksuz je voziti se z motorjem po Ljubljani. Brum brum mimo vrst, gužv,parkiranje povsod..nobenega gužvanja po (zdaj že) smrdljivih in zatohlih trolah…pa še 17€ prišparam za vozovnico.

Kaj bo še kmalu? Hja, da damo tale maj skozi, pa smo končali s faksom. No ja, ne še čisto. Izpitiii junijaaaa… najbrž mi ne bo zneslo naredit vseh (no, ne najbrž, za ziher mi jih ne bo, to že zdaj vem), ampak bo vseeno dovolj da grem v drugi letnik. Ob opravljeni telovadbi seveda, LENUH!

Aja, pa na morje bomo šli? Kam pa? Ja nevem, želja je Črna Gora.. Kako pa? Avto. S kom? Najboljšejšo osebo na svetu.

No ja kot kaže očitno grem ven, ampak ne tako ven kot ponavadi. Mičken,mičken drgač. Kaj naj torej še napišem? Da se mi jutr resnično ne da nazaj v LJ…in da grem zdaj spat.

Lahko noč.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi7 odzivov v “Nova frizura”

10 05 2009
Tanja (08:06) :

Ojla!
Za umlaut na Applu: ALT+U potem pa tisto črko, ki pač rabiš. ;)

10 05 2009
kati (08:22) :

Dobro jutro.Čestitam za naslovnico(spet!!!).A o frizuri pa nič,al kaj?

10 05 2009
Blazz Blazz (09:20) :

@Tanja: točno, hvala…

@kati: dobro jutro, pa hvala! edin to ne vem kje si siolovci tistga mulca dobil za naslvno slikco, hehe. Frizura je pa minimalne omembe v naslovu vredna.. :P

10 05 2009
neza (13:50) :

ej pazabu si napisat še en opravke ki ga boš imiu ta tedn…Rožniiiiiiik!! doh…tega se de smi zamdit :)

10 05 2009
Blazz Blazz (14:18) :

Ma ej na vim če grem jes na rožnik, ka mam čis preveč za nardit u srida… :)
ma vidl no

11 05 2009
andraz182 andraz182 (11:21) :

Smo bli na škisovi, ja :P sam ne popoudan, smo pršl šele zvečer. Sicer je pa žur v petek anee ;) maturantska parada, valda da boš pršu še kej pogledat? V četrtek pa koncert BFM?

Fuzbal je pa itak 1A, ni da ni :D

11 05 2009
Blazz Blazz (13:44) :

Nemorem v petek, nimam časa ker delam, morm bit ASAP doma. Četrtek bomo pa vidl. :)

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>