Medved na počitnicah

17 04 2009

Spet se po nekaj dnevih javljam. Odkar sem zadnjič nekaj pametnega skupaj spravil so se zgodili 4je konkretni žuri, ena ugotovitev da izjemno dobro lakiram nohte, ena roštiljada na našem balkonu in kup izjemno smešnih dogodkov z mojimi prijatelji.  No, pa še ena posebnost se je zgodila ta teden.

Na obisku smo imeli majhnega medvedka. Dobesedno na obisku, saj žimivo 20m stran od trim steze proti rožniku.. Se peljem zadnjič z motorjem v šolo, pa ob cesti zagledam en trak policija.. pa še 100m naprej eden, pa umes 30 policajev, pa spet trakovi in policaji…vse tja do rožne doline (v šolo hodim po večni poti). Kaj? Nič jasno.. Potem pridem domov in na siolu preberem da je medved…haha, bogi revež, policaji ga lovijo. Najbolj smešna stvar je bla pa ta, da so kljub temu da ga niso našli, ob dveh pač podrli vse barikade in vsi odšli domov, in potko odprli nazaj,..invalidi. :)

Izpit za katerega sem se učil sem na žalost ruknil, ker sem pozabil označit en graf, pri katerem bi dubu tistih par ušivih točk in bi blo pozitivno. Eh, pa drugič. :P Vedno ne morem met take sreče.

Trenutno je zunaj tak lep sonček, da me kar malce stiska, ker udriham po tej kišti. Recimo, pogled naravnost je prav poleten…

Če grem pa na teraso, pa itak najprej v oči zbode sosedov vrt. Tip je neverjeten. Jaz sem pač postavil diagnozo da je krtova duša ujeta v človeškem telesu. Nonstop kosi,seje, zaliva, prekopava, obrezuje drevje…pozimi je recimo kidal sneg s trate. Svaka mu čast.

Napram naši đungli ima namreč res pravljico tam na uni strani…

Sicer pa se nam naši dnevi na Šišenski 127 iztekajo. Pogodbo imamo še do junija…bomo vidli kaj potem. Trije se odselijo, in ostanemo še trije..bomo vidl. Mogoče ostanemo, mogoče se odselimo drugam… ahja, nikjer ne bo tako lepo kot na 127ki. :)

Jaz pa bom medtem poskušal čimbolj izkoristit tole hišico v tem malo časa kar nam je še ostalo…začel bom kar ta vikend.. ostanem namreč v Ljubljani. Jeeej…kok mi študenti uživamo. ;)

Po vikendu pride pa še sreda 22 april…cvičkarijaaa!!! :D

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi6 odzivov v “Medved na počitnicah”

17 04 2009
šuši šuši (16:33) :

kava? Jutri greva s slonči na kosilo :D

ah, na nesposobnost policije pa sem že postala imuna. kripli, če je bila pa izmena! :D

17 04 2009
neza (18:17) :

kk se trije izselijo? upam de nisi štiu mene zram, ka jest sm ad 1. junija naprej uradnu brezdomec :) vsaj u lubaln… buzara…se vidma u nedile.. pa priden bodi :)

17 04 2009
minnie minnie (18:43) :

Kakšna večna pot, jst sm te zadnjič na kolesu vidla pr Unionu ;)

17 04 2009
Blazz Blazz (20:18) :

@šuši: eemmm…bom vidu, te pokličem. ;)

@neza: em, ja, kdu pa nabo? se drgač se pogodba usem izteče 01.06., tk, btw :P
pa drgač ja, tebe sm šteu zravn..itak misleš jet u dom, tk de astanema jes,seba pa lazar.

@minnie: ja, če grem z biciklnom grem skoz center, zdej odkar mam motor u ljubljani grem po večni, da se izognem semaforjem in gužvi. :)
(pa pomahaj drugič če me vidiš porkamadona! :P )

18 04 2009
minnie minnie (15:31) :

iz avtobusa sem te vidla ;) Pa sm uspela vidt samo to, da te ortodontka še vedno nateguje :lol:

18 04 2009
Blazz Blazz (19:15) :

jebenti! :lol:

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !